Afacere DPF

IDEE DE AFACERE – CURĂȚAREA FILTRELOR DPF

În țara noastră crește dinamic cererea pentru servicii de curățare a filtrelor DPF. Companiile care desfășoară astfel de activități nu se plâng de lipsa de clienți.

Oferta de utilaje OTOMATIC

Înainde de Achiziționarea Utilajului – ghid

 

Ce înseamnă curățarea filtrelor DPF ?

Astăzi, aproape toată lumea a auzit despre metoda hidrodinamică de curățare a filtrelor de particule.
Metoda utilizează puterea hidrodinamică a debitului de apă turbulentă și forța impulsului de aer comprimat de la compresor.
Mișcarea lichidului (fluidul de lucru) este forțată de presiunea externă care trebuie să depășească rezistența de curgere în canalele filtrului.

Aproape 100% din eficiența acestei metode a dominat piața serviciilor de curățare a filtrelor DPF, împingând pe un plan îndepărtat celelalte metode, mai puțin eficace.
În plus, prețul accesibil al serviciului face ca serviciul mult mai scump de înlocuire a filtrului să nu mai aibă sens.

Cine este clientul Dvs. ? 

Apariția acestei metode noi este însoțită de posibilitatea de creare a unor noi oportunități de afaceri.
Sunt înființate noi companii care oferă servicii de curățare a filtrelor DPF. Clienți ai acestor tip de companii sunt atelierele de reparații auto și saloanele auto second hand.

Atelierele de reparații auto renunță în masă la serviciile de demontare a filtrelor pentru a evita purtarea etichetei de ”ascunzătoare” ( locurile unde sunt dezmembrate autoturismele furate). În schimb, încep să ofere servicii de curățare a filtrelor , alegând astfel direcția unui atelier profesional.

Din ce în ce mai des de acest tip de serviciu întreabă proprietarii companiilor de transport cât și întreprinderile municipale de comunicație. Filtrele DPF și-au găsit locul și în vehicule precum tractoare, stivuitoare sau mașini de construcții.

De ce aveți nevoie!

Pentru a porni afacerea aveți nevoie de un utilaj de curățare de specialitate și un compresor. Costul de achiziționare a unui astfel de utilaj în compania noastră OTOMATIC variază de la 15.500 EUR net până la 27.000 EUR net.
După achiziționarea unui astfel de utilaj profesional împreună cu un curs de inițiere profesională, procesul de curățare nu mai necesită competențe speciale.
Având în vedere costul tehnic mediu de curățare a filtrelor la nivelul de 10 EUR net, nu este dificil să se calculeze cât de repede poate fi rambursat costul investiției de achiziționare a utilajului. Prețul serviciului de curățare a filtrelor variază între 100-150 EUR.
Utilajele companiei OTOMATIC pot curăța până la o duzină de filtre într-o singură zi.

Ce oferim ?

• Plan de afaceri (Biznesplan) clar, cu analize de piață, grupuri de clienți, plan de marketing și financiar.
• O gamă largă de utilaje profesionale de curățare a filtrelor DPF.
• Instruire: curățarea în practică, deservirea clienților, fluxul de documente.
• Asistență tehnică după achiziționarea utilajului.
• Costurile de leasing
• Consultanță în promovarea companiei Dvs. (oferim materiale publicitare).
• Suport pentru dezvoltarea unui site web.

Ce urmează ?

Vă vom contacta pentru a discuta noua dvs. afacere. Vă vom ajuta în obținerea unui contract de leasing, vă vom sfătui cu privire la modul de desfășurare a marketingului și câștigarea clienților.