Mașini de regenerare a filtrelor DPF / FAP/ KAT
DPF Active Matic – este un preparat alcalin, profesional pentru curățarea filtrelor DPF.

Formula sa conține proporții selectate meticulos, care include substanțe care reglează reacția de pH, agenți tensioactivi, agenți de complexare și inhibitori de coroziune.

Elimină eficient poluarea cu derivați de petrol, uleiuri, cenușă și funingine, care sunt dificil de îndepărtat prin alte mijloace.

DPF Active Matic aplicație: mașini specializate pentru curățarea filtrelor și catalizatoarelor DPF / FAP (curățarea cu mașină)

Principiul de funcționare:

Agentul pătrunde în mod liber în cartușul filtrului (monolit) prin canalele sale de ieșire libere, apoi este strecurat prin găuri microscopice din pereții care împart canalele monolitului, până la canalele de intrare înfundate.

Formula sa provoacă dizolvarea completă a particulelor solide, puternic coapte, atât în canalele de intrare ale filtrului, cât și în pereții microporoși (Fig. 1).

Agenții tensioactivi selectați cu atenție reduc tensiunea de suprafață a fluidului de curățare, crescând astfel eficiența de penetrare a micro-porilor de filtrare. Datorită puterii de spălare, toată murdăria este îndepărtată de pe suprafața spălată.
O vâscozitate corect selectată a fluidului face ca în timpul mișcării particulelor de lichid să apare un fenomen similar cu frecarea.
Este ideal pentru curățarea în sistemele închise utilizate la mașinile pentru curățarea filtrelor DPF și a catalizatorilor SCR.
100 % sigur pentru filtru
A - particule de spumă
Avantaje :

- Spumare redusă
- Sigur pentru acoperirea catalitică a filtrului DPF (sensibilă la alcalii)
- Eficient, 200 ml pentru fiecare DPF
- Conține inhibitori de coroziune
- Un miros blând

Spumare scăzută - în mașini pentru curățarea într-un sistem închis de circulație a lichidului de lucru, acest element este necesar. Acesta permite mașinii să funcționeze independent, fără a fi necesar să îndepărtați în mod constant spuma sau să-i stingeți excesul cu un agent care înlătură spuma. Sigur pentru pompa de apă, în care excesul de spumă o poate deteriora cu ușurință.

Sigur - canalele cartușului de filtru DPF sunt acoperite cu oxizi de aluminiu și ceriu, care sunt fundamentul particulelor de platină (clorură de platină și compuși organometalici derivați, adică ceea ce constituie catalizatorul de reacție). Particulele de platină catalizează oxidarea CO la CO2 și NO la NO2. Datorită acestui lucru, oxidarea funinginii în prezența NO2 se poate produce la temperaturi mult mai mici în intervalul de la 250 ° C la 400 ° C. Preparatul nostru DPF Active Matic nu afectează stratul catalitic, spre deosebire de majoritatea preparatelor disponibile pe piață.

Eficient - preparatul sub formă de concentrat. Doar 200 ml pentru fiecare DPF pentru o curățare eficientă.

Conține inhibitori de coroziune - micșorează rata de coroziune prin crearea unui strat protector pe carcasa metalică a filtrului.

Miros blând - mirosul său nu afectează în mod negativ condițiile generale de muncă.

ATENȚIE !!!

Recent, pe piață au apărut multe preparate, oferite ca produse de curățare pentru filtrele DPF. Din păcate, marea majoritate dăunează acoperirii catalitice a cartușului filtrant.

Compania noastră cumpără și testează astfel de preparate în mod continuu. Rezultatele sunt catastrofale.

Eficiența de curățare a unor astfel de preparate, datorită reacției lor agresive (acide sau alcaline) este foarte ridicată, cu toate acestea digerează (dizolvă) oxid de aluminiu, element de acoperire al cartușului filtrant. Adesea, aceste preparate au fost vândute anterior ca produs de curățare a motoarelor din depozite de ulei. Eficiența lor ridicată îi determină pe unii producători să le ofere acum cu o nouă etichetă. Componentele de acoperire a motorului diferă semnificativ de acoperirea catalitică delicată a cartușelor DPF.

Siguranța produsului nostru poate fi demonstrată cu ușurință clientului folosind teste comparative.

Persoanele care folosesc produse de curățare profesionale ar trebui să se familiarizeze în detaliu cu eticheta produsului și cu fișa cu date de securitate, unde sunt prezentate concentrațiile recomandate, metodele de utilizare și multe alte informații care afectează siguranța de muncă.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram