Mașini de regenerare a filtrelor DPF / FAP/ KAT

Cursuri de instruire dpf

Compania OTOMATIC este nu numai un producător de mașini de curățare a filtrelor DPF/FAP/KAT/SCR renumit în Europa, dar și o echipă de specialiști cărora nu le este teamă să răspundă la întrebări dificile. Știm totul despre instalațiile noastre, pentru că le construim de la zero. În plus, controlăm calitatea tuturor elementelor la fiecare etapă a producției. Ne dezvoltăm în permanență. Testăm soluții noi și perfecționăm toate produsele noastre. Datorită acestui fapt suntem siguri că fiecare mașină de curățare a filtrelor DPF răspunde așteptărilor clienților.

Cu bucurie împărtășim altora cunoștințele și experiența dobândită. După ce ne-ați întâlnit, mașina de curățat filtre DPF devine un instrument eficient în mâinile Dumneavoastră.

Oferim cursuri de instruire atractive care se adresează persoanelor care doresc să-și înceapă propria activitate economică legată de regenerarea/curățarea filtrelor DPF. Cursurile de instruire se adresează atât persoanelor care fac primii pași în acest domeniu, cât și profesioniștilor cu experiență îndelungată.
Am pregătit un program de instruire bogat, format din două părți: una teoretică și o alta practică. Instruirea practică o facem utilizând propriile mașini și filtre de testare.

Domeniul de instruire:

I Partea teoretică:

- Cunoașterea aspectului de afaceri a prestării de servicii de regenerare a filtrelor DPF/FAP/KAT/SCR.
- Cunoștințe teoretice avansate despre cum este construit și cum funcționează un filtru.
- Soluționarea celor mai frecvente probleme legate de serviciile de curățare a filtrelor DPF la autoturisme și camioane
- Deservirea clientului 
- Circuitul documentelor

II Partea practică:

Identificarea cauzelor tipice și atipice ale defecțiunilor filtrelor DPF/FAP/KAT, punând accentul pe învățarea analizei cauză-efect.
Dobândirea abilității de a realiza măsurători și de a evalua uzura filtrului.
Pregătirea filtrelor pentru regenerare.
Regenerarea în practică - utilizarea mașinii DPF.

La sfârșitul instruirii fiecare participant primește un certificat
Cursanții au posibilitatea de a observa echipamentele și procedurile care trebuie respectate începând de la recepționarea filtrului și până la livrarea acestuia către client.

Rolul nostru nu se limitează numai la instruire și la vânzarea mașinii. După achiziționarea mașinii puteți conta în orice moment pe sprijinul consultanților tehnici și pe serviciul de garanție.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram