Despre companie

DESPRE COMPANIE

Compania OTOMATIC are două departamente de cooperare strânsă:

  Suntem specializați în producția de mașini și echipamente utilizate în industria auto, în special pentru regenerarea și curățarea pieselor auto. Produsul nostru principal și produsul de autor sunt mașini pentru curățarea filtrelor de particule solide. În plus, construim și fabricăm dispozitive care constituie elemente suplimentare pentru spălătorii de autoturisme.

  Proiectăm și fabricăm mașini industriale și fabricăm utilaje conform proiectelor încredințate. Oferim clienților noștri soluții complexe în domeniul dispozitivelor pentru prelucrarea alimentelor, industria chimică, prelucrarea plasticului și altele. Foarte des, acestea sunt dispozitive prototip de la concept până la lansare la client. Construim dispozitive adaptate nevoilor specifice și individuale ale clienților noștri.

  Oferim servicii de formare a tablelor în domeniul: tăiere cu laser, îndoire, sudare. Participăm la proiecte mari ca sub contractant care furnizează componente gata pentru mașini, dispozitive și linii de producție întregi.

Vă invităm la cooperare.