Mașini de regenerare a filtrelor DPF / FAP/ KAT

OTOMATIC - NOUTĂȚI 2021

Utilizarea unui separator de ulei într-o mașină de curățare a filtrelor DPF

Separatorul de ulei se folosește pentru colectarea uleiului care plutește pe suprafața apei. Se utilizează oriunde există puțin spațiu de lucru și este nevoie să vă deplasați și să degresați lichidele în diferite locuri. Adeseori ajung la spălat filtre de particule pline de ulei datorită defecțiunilor compresoarelor. Până acum, în mașinile de curățat filtre DPF nu era utilizat nici un sistem de degresare, iar suspensiile de ulei care apăreau la suprafața apei trebuiau înlăturate manual. 

   Din păcate aceasta nu era o soluție confortabilă pentru operatorul mașinii, dar mai ales nu aducea rezultatele scontate. Actualmente, datorită separatorului de ulei cu bandă, care a fost montat în colțul stâng din spate al rezervorului de apă în mașina DPF Premium, separarea uleiului de lichidul de lucru nu mai constituie o problemă și se face automat. Banda este realizată din material plastic cu proprietăți adezive. 

   Datorită acesteia este ușor de separat uleiul de lichidul de lucru. Instalația de eliminare a deșeurilor din separatorul de ulei se află în exterior pe partea stângă a mașinii. Pentru a colecta substanțele nedorite este suficient să puneți un recipient de 5 litri, de ex. un bidon. Cel mai mare avantaj al utilizării separatorului de ulei cu bandă este eficiența sa ridicată, indiferent de nivelul de apă din rezervor. În plus, crește durata de viață a mijloacelor tehnologice, totodată micșorând costurile de exploatare. Există opțiunea de a echipa mașina DPF Premium pentru o taxă suplimentară.
În timpul spălării filtrelor de particule în mașinile DPF se folosesc detergenți care cresc eficiența procesului de spălare. Anterior exista numai o singură metodă de dozare. Înainte de începerea procesului, operatorul turna o anumită cantitate de lichid direct în filtru, apoi el era supus curățării. Inginerii 

   OTOMATIC au creat o soluție mai confortabilă, care asigură funcționarea mașinii fără a fi deservită de către o persoană. Datorită dozatorului automat, care pe parcursul întregului proces de curățare, la anumite intervale de timp injectează o anumită doză de detergent în filtru, operatorul mașinii nu trebuie să-și amintească să toarne detergent în mașină înainte de spălare. 

   Principalul avantaj al acestei soluții este garanția utilizării sută la sută a calității și eficienței lichidului de spălare, care este dozat în cantități adecvate, direct din rezervorul extern în filtru.
Ambele metode pot fi combinate sau utilizate alternativ, după cum este necesar.

Detergent în timpul procesului de curățare

curând ...

curând ...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram